Selvfølgelig skal dere få oppskriften!!
Denne sommerlige salaten er på middagsbordet mange ganger hele sommerhalvåret her i huset, og det er absolutt ingenting i veien for å lage den resten av året heller :-)
Laget den en dag denne uken, og flere ønsket oppskrift, så her er den. Enjoy!
Gjør slik:
Start med å legge kyllingfiletene til marinering/glazing i en pose. I posen har du soyasaus, honning, og chiliflakes.
Lag dressingen og sett den kaldt (Se oppskrift under)
Bland salatingrediensene i en bolle.
Jeg elsker avokado, så jeg la til det i salaten også.
Stek kyllingfiletene et par minutter på begge sider ved nokså høy temperatur, la de deretter bli gjennomstekt på lav varme.
Rist cashewnøttene i en tørr stekepanne til de er gyllne.
Server kyllingen i skiver, på en seng av salaten, og toppet med dressing og nøtter.
Nydelige smaker, og syltet ingefær setter virkelig prikken over i en her :)
Dressingen er superenkel, frisk og syrlig.
Riv eple på et rivjern, her kan du velge selv om du vil ha de grovt eller fint revet.
Bland sammen finhakket hvitløk, kesam og eple.
Smak til med karri, salt og pepper, og til slutt litt sitronsaft.
Denne må dere bare prøve altså! :-)
Håper helgen har vært super , og ønsker dere alle en fin ukestart!
I have to share this lovely salad recipe with all of you. My favorite, this time of year :-)
It is so fresh and crunchy, and it tasts devine!
Therese
Å fy søren, det så godt ut!!
SvarSlettOg så lekkert:)
Takk for oppskrift ♥