fredag 9. mai 2014

GOING GREEN

 
 // Image: Therese Knutsen //
 
Så ble det fredag igjen...♥
 Dagene raser avgårde, og jeg har dessverre ikke mulighet til å være her på bloggen så ofte som jeg ønsker! Kommer sterkere tilbake jeg lover! Uansett... håper dere fortsetter å titte innom, og fortell meg gjerne om det er noe dere ønsker mer av på bloggen :-) (Alle kan benytte kommentarfeltet nederst) I et heller hektisk renoveringskaos, har jeg ett mål denne helgen, å plante små erter i jorden slik vi gjorde i fjor. Ta en titt HER  Så nydelige på smak, og dekorative å se på. :)
 
 
Grønnfargen har krøpet under huden igjen, slik den pleier på våren. Bildet over minner meg på å handle inn epler, spinat og ingefær til helgen. Den beste GRØNNE juicen ever Ja, og coctailglass "må" man jo ha og servere den i ;) På handlelisten det også!
 
 
 Inspirasjon!
 
 
Gleder meg til de varme sommerkveldene ute med frodig grønt på bordet, og lys og lykter når det blir skymt på terrassen.
 
 // Images: Via //
 
 Grønt skal være med både ute og inne i år! Grønne vekster er tilbake for fullt i trendbildet. Fikentrær, bregner og oliventrær skal fylle både terrassen og stuen denne sesongen. Herlig!
 
Ha en strålende helg alle sammen!
 Jeg skal få lagt ut oppskriften på en kjempegod salat her på bloggen i morgen, nevnte den på Instagram denne uken! :)
 
 
 
 
 
  
Friday again So much to do, and not enough  hours in the day... I am so sorry that I don`t have enough time to blog right now! Anyway..:) The color green is always a favorite in the spring! Such a fresh and happy color, and I really love this seasons big trend, green plants! Both indoors and outdoors
 One thing on my to do list this weekend is to plant some peas, a great sucsess last year. Take a look HERE
Tasty, crispy green, and very decorative!
 
Have a wonderful weekend everybody!
 
 
 
 
 
Therese 


1 kommentar: