lørdag 14. september 2013

TASTE OF AUTUMN


Finfin helgemat med smak av høst.:-) Nå er de norske fruktene på sitt aller beste, så da må de nytes til alle måltider. Gode norske pærer er perfekt tilbehør til kylling med blåskimmelost!


Når blåskimmelost skal varmebehandles er det viktig et det er en fast variant. Gorgonzola er ypperlig.


Slik gjør du:

Brun kyllingen og krydre med salt og pepper.
Legg den på et papirkledd stekebrett.
Bland sammen rømme og ost og smør kremen på filetene. 
Skjær pærene i båter og stek de sammen med kyllingen ved 225 grader i ca.15 min.
Salat:
Skjær løken i ringer og riv salaten.
Bland rømme, sennep , kapers, valnøtter, sylteagurk, salt og pepper.
Vend dressingen inn i salaten og server sammen med de bakte pærene og kyllingen.


Fantastisk sammen med "et godt glass rødt" ;-)


// Images: Therese Knutsen //

Enjoy!



Therese







1 kommentar:

  1. Lekre matbilder... og det ser utrolig godt ut:)
    Takk for at du deler oppskrift - dette skal jeg prøve å lage:)

    En finfin helg til deg:)
    Klem Marianne

    SvarSlett