søndag 24. november 2013

OUR HOUSE...


Etter nyttår starter et stort prosjekt. Etter to år i dette huset, bærer det videre inn i enebolig og mye spennende oppussing :-)
Vi har ikke gjort store endringer her, men kjøkkenet har vi malt i ren grå nyanse S 7500-N og tilført noen flere skap i hvit høyglans. Se før og etter bilder HER. For å få inn litt dybde og kontrast malte jeg en vegg i stuen i en supermatt, nesten sort farge. Jotun 9938 Dempet sort  Resten av veggene er malt i Lady 7236 Chi Soverommet malte jeg i en mellomgrå farge, S 4000-N. Soverom føles beroligende å sove i når veggfargen er i en mørkere nyanse.


Ny stor speilflate, god belysning på hver side av speilet, samt ny innredning med store praktiske skuffer gjorde badet praktisk og behagelig. Det store hjørnebadekaret ble ikke brukt, derfor ble det fjernet til fordel for et skap som gav mye oppbevaringsplass :)


Rommet til minstemann fikk plassbygd seng, satt sammen av kjøkkeninnredning fra Ikea
Flere bilder fra dette rommet HER 


// Images: K-foto //

Nå håper jeg noen vil flytte inn her, slik at vi kan sette full fart i det nye huset når den koselige julemåneden er over :-)


Håper dere har hatt en strålende helg, og at dere også er superklar for en ny uke i morgen :-)We are selling our house, and mooving in to a bigger house after christmas :-) Looking forward to giving our new home a totaly new look, and enjoying our beautiful mountain view. (I love mountains) :-) We have lived in our current home for two years and made only small changes here. Some painting and new cabinets in the kitchen, and small changes in the other rooms.


Hope you have enjoyd your weekend, and have a great week start tomorrow :)Therese

3 kommentarer:

 1. lekkert !!!
  Masse lykke til :)

  Klem,Kari

  SvarSlett
 2. Jeg må bare spør , hvor er sofaene fra ? :)
  Lekkert !! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Rebekka :)

   Sofaene heter "Scandinavia" og er kjøpt hos Bolia. Utrolig fornøyd med de! Stoffet heter "Multigrey" og har en slitestyrke på 120000 Martindale. Vanlig sofastoff til hard bruk har 30-50000 Martindale. :-) Putene er faste og holder fasongen veldig godt. En annen ting jeg liker er at den er dyp og behagelig å sitte i.
   Ha en fin dag!

   Therese

   Slett