lørdag 23. november 2013

CONTRAST AND COZY COMFORT


Rene linjer, innslag av vintage og industrielle elementer sammen med dramatisk kunst gir dette danske hjemmet karakter og god stemning.


Fargene er hentet fra den naturlige delen av fargeskalaen og er gjennomgående i hele huset.
Store sorte lampeskjermer skaper fin kontrast og dybde i rommene, og strammer opp innredningen som har flere møbler i røft treverk. Legg merke til det store kunstverket i det innerste rommet.Ved å male eller tapetsere en stor plate og sette den opp til veggen får du et blikkfang/kunstverk som enkelt kan forandres :-)


1, 2, 3, 4


Samlingen av reiseminner, levende lys og detaljer blir et personlig stilleben i stuen. 

5, 6, 7, 8, 9


De nesten sorte gråbrune fargene som er brukt på noen vegger, på malerier og større tepper i boligen skaper kontraster til de lyse veggene og de naturlige materialene i innredningen. Effektfull bruk av levende lys og friske blomster er stemningsskapende og gir alle rommene en god atmosfære.


10, 11, 12, 13, 14

// Images: Via //


Over kokesonen har eierne plassert to store granittfliser i samme farge som den mørke bakveggen.
En kreativ løsning som ikke stjeler oppmerksomhet, men som er praktisk og lett å holde ren.. At ventilatoren også er mørk gjør at den ikke blir et dominerende element på veggen ♥

Et behagelig hjem, med mange fine løsninger og gode ideer å plukke opp.:)
Liker dere stilen, så sjekk ut linkene jeg har laget til produkter i samme stil.

Ha en fin,fin lørdag alle sammen!
A cozy and comfortable home with a mix of clean lines, vintage and industrial elements and dramatic art. Natural colors and weathered wood  are used throughout the house, but every room has dark elements that gives caracter and edge to the design.
If you like this style, check out the links under the products I have found for you :)


Have a great weekend everybody!


Therese

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar