fredag 20. september 2013

WEEKEND CAESAR








Sett av en god time til maten denne helgen, nyt lukten av hvitløk, rosmarin og grillet kylling fra ovnen samtidig som du forbereder resten av den fantastiske salaten. Vel verdt å vente litt ekstra  på! :-)

Press et hvitløksfedd sammen med rosmarin og havsalt i en morter. Tilsett pepper og olivenolje til det blir en pasta. 
Gni pastaen over hele kyllingen og stek den i en langpanne i 35 minutter. 
Tilsett ciabattakuber og panchetta i lanpannen og stek i ytterligere 40 minutter til kyllingen er gjennomstekt og panchetta og ciabatta er blitt sprø. ( følg litt med på  brød og pancetta, så det ikke blir overstekt.)

Dressing:

Press ansjosfiletene i en morter sammen med det andre hvitløksfeddet og revet sitronskall.
Tilsett parmesan, crème fraiche og frydre med pepper.
Smak til med litt sitronsaft, og rør i olje til dressingen får en kremet konsistens.

La kyllingen hvile i 15minutter før du skjærer den opp. Bland salatingrediensene i en bolle, vend inn dressingen og topp det hele med kylling, panchetta og ciabattakrutongene. 

Jeg har prøvd MANGE cæsar salater, men denne slo dem alle ;)

 // Images: Therese Knutsen //


Nyt helgen!




Best Caesar salad ever! It is so worth it, waiting for the whole chicken to roast slowly in the oven for a bit over an hour. Smells devine of garlic and rosmary in the kitchen :-)
The crips roasted foccacia and panchetta, and the creamy homemade dressing...mmm!
Enjoy your weekend!

Therese

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar