torsdag 20. juni 2013

SWEET MEMORY...

..RHUBARB DESSERT

Mmmm!


Rabarbra smaker sol og sommer... gode barndomsminner dyppet i sukker ;-)
Denne desserten har blitt en selvfølge hos oss i rabarbrasesongen. Perfekt blanding av surt og søtt!


Slik gjør du:

Rens rabarbra og kutt i terninger. Bland mel, sukker og rabarbra i en bolle. Sett til side.
Bland det tørre, smuldre i smør. Tilsett de hakkede nøttene.
Fordel rabarbra i en paiform. Fordel smør og nøtteblandingen over som et lokk.
Stek på nederste rille ved 200 grader i 40 minutter.

Serveres med deilig vaniljeis.
( Jeg synes yoghurtisen er best, for den er frisk og ikke så søt ;)  )

 



// Images: Therese Knutsen //

Deilig St. Hans dessert, eller rett og slett fint følge til kaffen på en torsdag ;-)



Snart helg igjen! Ha en fin torsdag :)




Rhubarb is so yummy and brings back so many summer memories. :)
A mix of  sour rhubarb and crunchy valnuts,brown sugar and cinnamon... heaven on a thursday!
(Try pressing the Translate button on the right to understand the recipe ;)  )

Have a great Thursday, the weekend is just around the corner :)


Therese




1 kommentar:

  1. Oj,den så deilig ut!
    Takk for at du deler.
    Ha en fin torsdag.
    Klem Christina

    SvarSlett