tirsdag 23. april 2013

SWEET POTATOES IN...






..SWEET PORCELAIN


Denne deilige suppen ble dagens middag. Servert i mitt favorittservise :-)


Dette lekre tynne servise er laget i benporselen, som er sterkere en  vanlig porselen.
 Så til tross for det skjøre utseende, kan serviset godt brukes til hverdags ♥ 



Roos Van de Velde har designet dette serviset i samarbeid med mesterkokk Jonnie Boner, samt flere andre nydelige gjenstander i benporselen.

// Images: Via //

Noen av delene finner du hos Bolina

// Image: Therese Knutsen //

Slik gjør du:

Skrell potetene og kutt i terninger.
Splitt chilli, skrap ut frøene og hakk den fint.
Varm oljen i en kjele. Ha i poteter, chilli, presset hvitløk og spisskummen.
Rør rundt. Hell på buljong og la suppen putre i ca 15 min, til potetene er møre.
Ta kjelen til side og blend i yoghurten. Smak til med salt og pepper.
Sprøstek baconskivene og skjær i mindre biter.
Til slutt drysser du over frisk koriander og sprøstekte baconbiter.
Server suppen med tynne skiver av rugbrød som du rister i en panne med olivenolje og et dryss havsalt.

PS! Ønsker du en kremet, fyldig suppe uten biter, kan du bruke stavmikser på potetene før du har i yoghurt.

Sunn, rask og kjempegod hverdagsmiddag :-)


Fin tirsdagskveld til dere!





My favorite china is made by Roos Van de Velde Even if it looks thin and fragile, it is great for everyday use. The reason for this is the use of bone ash, that strenghtens  the porcelain.
Todays dinner, a lovely sweet potato soup was served in the thin beautiful bowles and  with the  delicate spoons both bought at Bolina.

Have a nice evening!



Therese




1 kommentar:

  1. Den suppen så deilig ut - og den skal jammen prøves..

    Mmmm..

    Ha en fin kveld.
    Klem Henriette

    SvarSlett