søndag 10. mars 2013

IKEA NEWS...

.."METOD" KITCHEN


Kjøkkenskapene i "METOD" kjøkkenserie er designet ut fra et system basert på målet 20 centimeter: det betyr at både høyde og bredde på skapene øker symmetrisk med 20 centimeter gjennom hele systemet (20/40/60/80/100 cm). Det gjør det enklere å få kjøkkenet sitt akkurat slik man vil ha det. METOD tilbyr ca. 20 ulike stiler på fronter og skuffefronter, og 30 varianter av håndtak/knotter. Innsiden dikterer ikke utsiden. Fronter og skuffefronter kan plasseres helt i følge individuelle ønsker. Et 80 cm skap kan for eksempel ha to skuffer på 40 cm, en front på 30 cm kan skjule tre skuffer på 10 cm osv.Den integrerte, energisparende LED-belysningen er skreddersydd for METOD kjøkken og skjuler ledninger og kabler bak skapene. Lysfunksjonene styres ved hjelp av en trådløs fjernkontroll. LED-belysningen sparer 85 prosent energi og varer 20 ganger lengre enn vanlige lyspærer. Produktnavn: UTRUSTA, OMLOPP. Du kan nå også få belysning integrert inne i skuffene.En ny, enklere monteringsteknikk med skap som settes opp på veggmonterte skinner, gjør at én person kan klare installasjonen uten hjelp. 

Til METOD finnes det to skuffevarianter å velge mellom. Skuffeinnsatser som passer begge varianter finnes i bambus eller høyglanset plast. Produktnavn: MAXIMERA og FÖRVARA (skuffer), VARIERA (skuffeinnsats). Kjøkkenstammene i METOD kjøkken finnes både i hvitt og svartbrunt, noe som reduserer behovet for dekksider og også gjør det mulig å skape mer tydelige, moderne kontraster. Rammehøyden for benkeskapene har økt fra 70 cm til 80 cm, noe som skaper symmetri og gir plass for flere tallerkener og gryter. Sokkelhøyden er senket fra 16 cm til 8 cm for å gi maksimalt med oppbevaringsmuligheter.


// Images: IKEA //

 Ovner og mikrobølgeovner er designet slik at de passer inn i det nye målesystemet og følger kjøkkenets symmetriske linjer. I februar ble det lansert en helt nye serie med hvitevarer

Utrolig mange praktiske løsninger i Ikeas nye kjøkkenserie som lanseres i Norge og Danmark i april.

Nå tur i fineværet.
Nyt søndagen folkens :-)
IKEA is launging a new kitchen concept in Norway in April. 
So many practical solutions and new designs. I alredy love it :)
Do you see anything you like?

Enjoy this lovely Sunday people :-)


Therese

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar