torsdag 10. januar 2013

LUNCH FOR TO

...på en helt vanlig torsdag.

Så hyggelig når beste lillesøsteren har tid til å komme på lunch her på hjemmekontoret sånn midt i uka:)




Jeg er veldig glad i salater hele året, men de smaker liksom enda bedre nå i januar...:)

Denne salaten med lun kylling minner om gode venninner og lange luncher på et superkoselig  lunchsted i nærområdet vårt der vi bodde i Bærum. 
Inspirert av den beste kyllingsalaten på Marias Spisskammer har jeg laget min egen vri.




Dressing:
Bland alle ingrediensene og pisk inn oljen til slutt

Salaten
Kok opp vann med litt kyllingbuljong i. Like deler vann og coucous. Ta kasserollen bort fra varmen. Ha couscous i det kokene vannet og la trekke i ca 6 min.
Bland de øvrige ingrediensene til salaten og vend inn ferdige couscous til slutt.

Skjær kyllingen i strimler og stek.
 Kyllingen skal være lun og legges derfor på rett før servering. 

Server med god foccacia eller hjemmelagde knekkebrød, og den gode dressingen..mmm!





 Det er jo hverdagene det er flest av, så da er det jo fint å gjøre litt ekstra på en torsdag :)



Håper det frister og fin torsdag til dere:)



















2 kommentarer:

  1. Såg utrulig godt ut! Og bildene var heilt nydelige:-)

    Malin

    SvarSlett
    Svar
    1. Så koselig å høre Malin:)Tusen takk! Har vært innom din vakre blogg i dag, så inspirerende!! Klem

      Slett