...på en helt vanlig torsdag.
Så hyggelig når beste lillesøsteren har tid til å komme på lunch her på hjemmekontoret sånn midt i uka:)
Denne salaten med lun kylling minner om gode venninner og lange luncher på et superkoselig lunchsted i nærområdet vårt der vi bodde i Bærum.
Inspirert av den beste kyllingsalaten på Marias Spisskammer har jeg laget min egen vri.
Det er jo hverdagene det er flest av, så da er det jo fint å gjøre litt ekstra på en torsdag :)
Dressing:
Bland alle ingrediensene og pisk inn oljen til slutt
Salaten
Kok opp vann med litt kyllingbuljong i. Like deler vann og coucous. Ta kasserollen bort fra varmen. Ha couscous i det kokene vannet og la trekke i ca 6 min.
Bland de øvrige ingrediensene til salaten og vend inn ferdige couscous til slutt.
Skjær kyllingen i strimler og stek.
Kyllingen skal være lun og legges derfor på rett før servering.
Server med god foccacia eller hjemmelagde knekkebrød, og den gode dressingen..mmm!
Håper det frister og fin torsdag til dere:)
Såg utrulig godt ut! Og bildene var heilt nydelige:-)
SvarSlettMalin
Så koselig å høre Malin:)Tusen takk! Har vært innom din vakre blogg i dag, så inspirerende!! Klem
Slett