tirsdag 29. januar 2013

GIRLSROOM...

..WEBSHOPSTYLE


1,  2 3,  4,  5,  6,

Vårens nyheter og friske farger, samt noe av det jeg jobber med om dagen har inspirert meg til å sette sammen noen tips til dere som skal innrede jenterom der ute:) Og det beste med dette er at alt sammen kan bestilles på nett!
Så behagelig og enkelt ;) 

Å tapetsere en vegg i et morsomt mønster som likevel er enkelt nok til å kunne "vokse" med barnet gir jenterommet noe ekstra.
Pappbokstaver trukket med tekstiler i ulike mønster er lærerike og fin dekor.
En dagseng med skuffer gir god oppbevaring,, samt ekstra overnattingsplass til venninnene:)Dette søte "smykket" av en lampe, er mitt eget design.:) Jeg er i gang med å lage noen, så flere bilder kommer.
Perfekt på prinsesserommet! "Perlene"  i tre leveres i natur som på bildet samt i hvit og et utvalg farger.
Send meg gjerne en e-post om du er interessert :) 1,  2 3 4,  5, 

Nydelige puter er fine i en dagseng og supre til putekrig ;)


1,  2 3,  4,  5,


Flere løse hyller satt sammen blir et personlig og praktisk oppbevaringsmøbel. Hyllen over er jo også et flott dukkehus når det trengs. Ved å feste papirark med fine mønstre på bakveggene, eller rett og slett male de i ulike nyanser får hyllen enda mer karakter og humor:)

Et barnebord er fint for små kreative prosjekter, og myke puffer i stedet for stoler er jo bra for motorikken og balansen.

Senere i uken  kommer jeg med ideer om hvordan dette søte rommet enkelt forandres til et tøft ungdomsrom med mange av de samme møblene ..Stay tuned :-)

PS! Tallene under bildene er linker til nettbutikker.


Some decorating ideas for the girlsroom.
So easy when you can buy everything online.
Do you like my design, the necklace lamp? :)


Ha en strålende tirsdag, håper du ble inspirert!2 kommentarer:

  1. Hei, hvor stor er den smykkelampen? kjempe fin ide !!

    SvarSlett
  2. Hei,hei:)

    I utgangspunktet er kjedet ca. 120 cm fra lås til lås. Hver perle er 6 cm i diameter. Men det er mulig å få den i både kortere og lengre utgaver:)

    Therese

    SvarSlett