torsdag 20. mars 2014

TAILORED HOME


Skreddersydd er rette ordet her! Denne boligen er i likhet med flere andre prosjekter utført av designfirmaet Cecconi Simone full av praktiske og visuelt vakre spesialløsninger. 
I mitt forrige innlegg ser dere hvordan jeg tegnet inn oppbevaringsløsninger i veggen på samme måte som det er gjort i dette smale og lange rommet. Her rommer skapveggen alt fra tv og peis i stuedelen, til kjøkkeninnredning og kontorplass i kjøkkendelen. Det hele bindes sammen ved at materialene er de samme i hele rommet. Hvitt med innslag av mørkt treverk. Treverket myker opp og gir karakter til en ellers hvit og minimalistisk innredning.


Et annent element som er gjennomgående i denne boligen, er det lyse blågrønne glasset.Fargen gir rommene en frisk og delikat atmosfære ikke sant? 


Også på badet er det bygd inn bokser i veggen. Praktisk og gjennomført.En innebygd arbeidsplass på kjøkkenet er en super løsning som ikke stjeler plass og oppmerksomhet. Med så mye skapplass bør det være overkommelig å holde orden også :-)


Fototapeten i enden av rommet tar igjen fargen i glassfeltene I stuedelen er det også ro og symmetri i møbleringen. Personlig ville jeg nok valgt behagelige stoler med rygg fremfor så mange puffer, men lekkert er det :)

// Images: Via, collage: Therese Knutsen //

De åpne hyllene i tre bryter opp den hvite veggen av skapdører, og gir mulighet for å sette frem gjenstander på "utstilling" som gir rommet personlighet og variasjon. Kjempegod ide! Og sjekk benkeplate/spisebordløsningen ♥ Tailored home indeed! :) This home, like so many of the projects designed by Cecconi Simone is packed with practical and visually perfect custom made solutions! In my last blog post you could read about the tailord design I just finished in a long and narrow hair salon. This home has the same narrow shape, but is still a functional and beautiful space to live in! The built in cabinets contains everything...TV, fireplace, kitchen and a work station  
A nice touch is the open wooden boxes, a perfect place to display the things that creates caracter and personality to this minimalistic room.
Therese

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar