søndag 5. januar 2014

THE KITCHEN...


..SMALL CHANGES, BIG DIFFERENCE


 Vi har ikke gjort mange endringer de to årene vi har bodd i huset vi nå skal flytte fra, men små forandringer har virkelig forandret kjøkkenet!  Skapet over er min store favoritt! Et helt skap til kaffemaskiner, kaffekverner, kaffekopper og alt som hører til min store lidenskap... 
K A F F E :-)  

Kjøkkenet vårt før??  HER  og HER !!


Vi hadde behov for mer oppbevaring generelt. Nye skap ble montert på toppen av den eksisterende innredningen, samt helt ned til benkeplaten på den ene siden. 
Ved å sage hull i skroget fikk vi til og med stikkontakt inni skapet. Perfekt til kaffemaskinene, og en super løsning for meg, som gjerne vil ha slike "dingser" bak lukkede dører når de ikke er i bruk ;) 


De nye skapene er i hvit høyglans uten håndtak (Ikea). En bevisst kontrast til det profilerte heltrekjøkkenet vi har malt grått ( Fargekode: S -7500 N )Synes rommet ble mer spennende og personlig på den måten :-) 


De fasettslipte og sisselerte glassdørene ble fjernet, til fordel for åpen løsning. Fordeler og ulemper med det, men siden all vår keramikk er hvit ble ikke løsningen visuelt "rotete" i alle fall, men det krever hyppigere rengjøring ;) 

Tips! Åpne kjøkkenhyller bør plasseres langt unna komfyren (fett...), og passer best til kopper og kar som brukes daglig (støv) ;-)

Som dere vet, jeg lager ofte moodboards.For eksempel  HER, HER, og HER. Også på kjøkkenet lar jeg meg inspirere av bilder, farger og fine ord. :)


Løsningen, dørene, håndtakene, marmorplaten og flisene er de samme som når vi flyttet inn. Likevel har  kjøkkenet med noen få grep fått et helt annet uttrykk.


// Images: Therese Knutsen //

2014 starter virkelig med blanke ark for oss, og planene for vårt nye kjøkkenet er stort sett klare! Slikt krever mang en god kaffekopp ;)
 Den eksisterende innredningen er allerede på vei ut av huset vi skal  pusse opp i år. Nå kan vi få løsninger som er akkurat slik vi ønsker å ha det på kjøkkenet, vårt absolutte favorittrom :) Som vi gleder oss!! NIB ønsker at vi viser frem kjøkkenet vårt nå på nyåret, så dette blir mitt bidrag :)
Se mange inspirerende, kreative og personlige kjøkkenløsninger HER
Some pictures from our current kitchen today :-) 
 Starting 2014 with lots of ideas and plans for our new kitchen in the house we bought recently. Oh joy!! 
Our current kitchen only got a different color and some new cabinets. Small changes, big difference! 

Our kitchen before? HERE, and HERE

My personal favorite is the cabinet on top of the counter. It contains everythnig I need to make coffee. I really,really love C O F F E E ! A bonus is the socket inside the cabinet to plug all the appliances into when I use them, and another great thing... I can hide everything behind closed doors if I want to :-) The contrast between  modern sleek lines with shiny white surfaces, and the existing classic cabinets  gives the room an interesting and personal touch I think :) Do you like it?

NIB wants us to show pictures of our kitchen this month, so this is my contribution :)
Se more creative, inpiring and personal kitchen solutions HERE Therese

19 kommentarer:

 1. Kjempe stilig! alltid så inspirerande bilder hos deg. Både dine egne og andre du viser, søker stadig inn til deg for inspirasjon:-) Lykke til!

  Malin

  SvarSlett
 2. Veldig fin kjøkken!!! Den likte jeg veldig :)
  Nataliya

  SvarSlett
 3. For en enorm forandring fra bildene!!!
  Og med relativt enkle grep. Lykke til med drømmekjøkkenet!!

  Katrine

  SvarSlett
 4. Utrolig lekkert kjøkken!!
  Lykke til i utfordringen ♥

  SvarSlett
 5. Lekkert,fysøren dette kjøkkenet likte eg<3
  Lykke til i utfordringen:)

  SvarSlett
 6. Råflott og veldig nøye planlagt ser jeg. Nydelige bilder også! Regner meg at det nye kjøkkenet dere blir vel så lekkert, med din gode smak, og flinke øye.

  God mandag, skjønne!
  klem fra Nina

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk fineste du :-) Både spennende og skummelt med så mange valg, men jeg gleder meg til å få et kjøkken som er mer vår stil :)

   Fin tirsdag til deg!

   Klem Therese

   Slett
 7. For et lekkert kjøkken! :) Kjempesmart med kaffimaskin osv inni skapene. :) DIGGER! Lykke til i konkuransen!
  Fin dag til deg!
  klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk:) Ja jeg tror nok den løsningen blir med inn i det nye kjøkkenet også. Så greit å gjemme bort noen av maskinene på kjøkkenet.:-)

   Ha en fin tirsdag!

   Klem Therese

   Slett
 8. Genialt med kaffemaskinen inni skapet!!!!!!
  Lykke til i utfordringen!
  NydeligFlott klem fra Julie :-)

  SvarSlett
 9. Helt perfekt! Min drømme benkeplate - kan jeg spør hvor den er kjøpt?
  Lykke til i utfordringen. Klem fra Monica.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Monica, benkeplaten var allerede på kjøkkenet når vi flyttet inn, så jeg vet dessverre ikke hvor den er kjøpt.

   Ha en fin dag!
   Therese

   Slett
 10. Så fantastisk flott Therese, og så kult med et eget kaffeskap! Du er dyktig:-) En dag igjen nå, så får vi vite hvem av oss som blir finalister. Hjelp!! Ønsker deg masse lykke til!

  Varme klemmer fra Marthe

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Marthe :-) Ja, kaffe er livsviktig, så den må få goood plass ;-) Spennende i morgen! Er overbevist om at dyktige du er i finalen ihvertfall!! Jeg er bare superoverrasket og glsd for å være i semifinalen jeg:) Jeg er i Oslo på jobb denne uken, så jeg får med meg finaleslippen i morgen, det blir morsomt :) Masse, masse lykke til fine du!

   Klem Therese

   Slett
 11. The principle effectiveness of a residential look that can assist you always keep, ready yourself as well as cause portions diet regime as well as in order to perform like undertakings as with dishwashing.frigidaire dehumidifier troubleshooting

  SvarSlett
 12. This is a really cool post. I love this kitchen. It is completely the style that would fit me.kohler engine troubleshooting spark

  SvarSlett
 13. This is a really cool post. I love this kitchen. It is completely the style that would fit me.frigidaire dehumidifier troubleshooting

  SvarSlett