mandag 18. november 2013

MOUNTAIN STYLE MONDAY


I dette fantastiske feriehuset i fjellene i Montana, er skillet mellom ute og inne bevisst visket bort:) 


Vinduene fra gulv til tak bringer naturen inn i rommene, og det gjør også det gjennomførte materialvalget i værbitt treverk, naturstein og jordfargede tekstiler. Noe som gjør denne boligen ekstra inspirerende er kontrastene mellom røffe naturmaterialer og de stramme, moderne og polerte elementene.


Glatt moderne kjøkkeninnredning i tøff kontrast til de værbitte veggene og det rustikke gulvet.Naturstein på veggene i trappeløpet, og en enorm lysekrone ♥Nydelig!


Å legge "parkett" på veggen skaper en lun atmosfære i soverommet :-) Tips til annerledes veggmateriale!


Store gulvfliser med smale fuger øker romfølelsen når badet ikke er så stort. Jeg liker spesielt godt at det ikke er brukt fliser på alle veggene. Dette gir også inntrykk av at rommet er større :) 


Fantastisk lys og utsikt på dette større badet! Ovale "eggeformede" badekar ruver ikke like mye som de rektangulære i et rom synes jeg, og passer like godt på fjellet som i byen :-) 


Myke tepper og sengetøy i ull og myk flanell er helt riktig på fjellet. ;)


Røffe bord av vedkubber i kontrast til en glitrende fondvegg bak sengen, sammen med myke tekstiler. Blanke og matte overflater, ulike teksturer og nyanser er viktig for å skape et spennende interiør.

// Images:Via //

Og dette er jo bare det beste...Den enorme gamle trestokken som er brukt som hylle på badet, sammen med blanke speilflater og Tom Dixons "Pipe Pendel" Lekkert, lekkert!

Stjel stilen:
 

                                                                                                                                                1. Deilig sengetøy i myk flanell får du bla. hos Kid
2. Håndhugde trebjelker. Se på jernbanesviller :-)
3. Effektfull mineraltapet finner du på Tapetgalleriet
4. Majestetisk lysekrone fra Barlas Baylar
5. Gasspeis finner du hos Faber, som har forhandlere over hele landet.
6. Steinplater i skifer får du blant annet hos Modena  
7. Bord av vedkubber lager du enkelt selv av vedkubber og lærbelte :)
8. Bord av trestubber finner du i skogen:-) eller hos Årringe
9. Moderne mørkt kjøkken får du både hos Ikea og Cesar
10. Morsom og leken design "Bubble" chair fåes hos Artinteriør
11. Tom Dixens lekre lampe "Pipe Pendel" finner du hos LuksuslamperHåper dere også har fått noen ideer og litt inspirasjon på en mandag :-)
Fin ukestart til dere alle sammen, og tusen takk til alle som har stemt og fortsetter å stemme på meg i semifinalen i Vixen Award! Jeg blir så utrolig glad for det :-)))) 
♥ 

Hope you get some inspiration from this gorgeous vacation home in the mountains of  Montana. I really love the contrast between weatherd wood, stone, glamorous sparkling wallcoverings and huge chandeliers. All this combined with a breathtaking view must be the best holiday home ever! :-)

Have a nice start of the week, and thank you so much for supporting and voting for me these days in the Vixen Award. I am so grateful:))
♥ 


Therese


3 kommentarer:

 1. ooooohhhh for en hytte. Det må jo være en drøm å våkne til den utsikten.Takk for en herlig og inspirerende blogg. Jeg fortsetter å stemme hver dag. :)Tonje

  SvarSlett
 2. Jeg klarer ikke å forstå hvorfor ikke flere i norge velger å ha tapet på veggene på hyttene. men her er det kjedelig panel det skal gå i....

  SvarSlett
  Svar
  1. Det har du helt rett i Anne!
   Selv har jeg i flere prosjekter foreslått tapet på hytter, og synes det er tøft med noe som er litt utenom det vanlige :) Har også en venninne som har kjempefine mønstrede tapeter på soverommene på sin fjellhytte, og det passet så godt der.
   Får håpe flere tør å tenke litt utenfor boksen fremover.

   Vennlig hilsen
   Therese

   Slett