lørdag 24. august 2013

FRESH START







Etter lang ferie er det deilig å komme inn i hverdagens rutiner, også når det gjelder kostholdet;-)
Denne uken har jeg fått flere grønne favoritter som jeg gjerne vil dele med dere. Bare fargen gjør jo at man føler seg ekstra fresh.


 Kutt frukten i biter med skallet på, og putt de i en blender. Hell i eplejuice, isbiter og limesaft og kjør i ca. ett minutt. Frisk og syrlig juice proppfull av vitaminer.



En "grønn" og høstinspirert variant av min "Sunshine pizza" Sprø bunn med deilige grønne ingredienser og stekt sopp ( gjerne flere typer sopp nå som det er sesong for det)
Smør pesto på bunnen. Legg på tomater, oliven, revet parmesan og stekt sopp. Inn i ovnen på 225 grader i 5-6 minutter. Før servering tar du på mye frisk spinat, ruccola og skivet avocado. Dryss over gresskarkjerner, salt og pepper og god olivenolje til slutt. Parmaskinke eller stekt kyllingfilet i skiver passer også godt på toppen ;)







Denne drikken er tykk og smooth i konsistens og perfekt til frokost eller etter trening :-)
Kjør alle ingrediensene i en blender og dryss kokos på toppen.

// Images: Therese Knutsen //


Håper dere også blir fristet til å prøve noen grønne vitaminbomber, og ha en strålende helg!



Trying out some healthy green food these days. So refreshing after weeks of vacation.
Hope you get inspired to try the recipes anf feel fresh ;-)
Have a wonderful weekend!

Therese





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar