onsdag 23. januar 2013

ON MY WAY

...TO OSLO

✶ 


Frokost og te før avreise til Oslo. Det skal bli så deilig med litt storbyliv og påfyll av inspirasjon på interiørmessen de neste dagene:)



En av mine favoritter på frokostbordet er Mandelmusli. Nydelig på yoghurt eller cottage cheese.
Lyst å prøve?

✶  MANDELMUSLI:  

2 dl. mandelmel
2 dl. store havregryn
4 ss. kokosmasse
2 ss. gresskarkjerner
1,5 dl mandler, grovhakket
3ss vann
Agavesirup eller akasiehonning



SLIK GJØR DU:

Bland det tørre i en bolle.
Tilsett vann og sirup/honning og rør godt sammen.
Fordel musli utover en stekeplate med bakepapir.
Stekes ved 180 grader i 10-15 minutter.
Rør om et par ganger underveis slik at alt får en gyllent  farge.
Avkjøl på rist og oppbevar i tett beholder.

PS! Nydelig dessert på en onsdag sammen med litt vaniljekesam og eplebiter eller bær :)



Men nå ...tigerstaden!









Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar