Nå er det JULEFERIE, og vi starter like godt med litt festligheter med en gang :-) Da passer det utmerket med litt sprudlende eplegløgg sammen med pepperkaker og blåmuggost når gjestene kommer.
Gløggoppskriften under er den samme gode som vi laget mange ganger i fjor, men i kveld får den en sprudlende twist :) (Kan absolutt utelates altså.)
Alle ingrediensene varmes opp til kokepunktet, så skal gløggen trekke i ca 10 min for å få den deilige smaken av julekrydder og appelsin. Sil blandingen og fordel i glass eller krus.
Twisten: Ved servering toppes glasset med Prosseco eller annen halvtørr musserene vin.
Tips! Prøv denne i gløggen. Min favoritt ;)
// Images: Therese Knutsen //
Med bobler i glasset kan vel julen begynne! :)
Dette bør dere prøve!
God førjulshelg!
The holidays are finaly here! :-) Starting this evening with last years succsess, warm apple juice with Christmas spices. A new twist for partynights like tonight though...topping it with bubbling Prosseco. You should try this!! Mmmm!
Have a great weekend!
Therese
ENJOY!
SvarSlettHørtes koselig ut:)
Ønsker deg og dine en fantastisk FLOTT jul ♥
Nå tar jeg et par dagers bloggpause:)