...CHRISTMAS
Appelsin og julekrydder er en nydelig kombinasjon synes jeg :) Etter en fin dag utenfor hytta i helgen med snømåking, juletrefelling og snøballkrig, smakte det fortreffelig med gløgg laget av ferskpresset appelsin. :-)
- APPELSINGLØGG -
Smaksett gløggen med dine favorittkrydder og honning etter ønske, la det hele trekke uten å koke i ca 10 minutter. Sil gløggen. Serveres gjerne med en kanelstang og en appelsinskive i koppen.
Ønsker du enda kraftigere kryddersmak, øker du mengden krydder og lar gløggen trekke litt lenger.
//Images: Therese Knutsen //
Snøkrystallformer til pepperkakene får du på Åhlens, termokoppene fra Signature of Scandinavia finner du HER
Hjemmelagde pepperkaker er perfekt følge spør du meg :)
Ha en fin kveld alle sammen!
PS! Ikke glem å stem på din favoritt. Klikk på gullknappen øverst til venstre på bloggen ;)
(Kan stemme hver 12 time frem til 31.12)
Combining some freshly squeezed oranges and sweet honey with your favorite Christmas spices like cinnamon, vanilla, clove and cardamom...mmm!
Warm everything and let it simmer for about 10 minutes. Serve hot on a cold winters day with some homemade gingerbread on the side :-)
Have a nice evening everyone!
PS! Do not forget to vote! Check out the gold button on the top left ;)
Therese
Hei Therese, så fin blogg du har!!! La meg til som følger her jeg og gleder meg til å se mer her inne. Vil bare få ønske det en ordentlig god adventstid videre og så håper jeg at jula blir fin på alle måter. kos deg masse med juleforberedelsene :)
SvarSlettKlem fra Anne <3
Nydelige bilder - det så virkelig innbydende og godt ut :)
SvarSlettJeg kan nesten kjenne lukta gjennom skjermen. Du har en veldig inspirerende blogg, jeg legger meg til som følger med en gang :)
Tusen takk kjære Gina for fine ord :-) Jeg blir så glad når noen blir inspirert her på bloggen! Velkommen skal du være :-) Du får prøve ut gløggen, den smaker nydelig av jul.
SlettHa en strålende førjulstid, og en magisk julefeiring
Klem Therese!