mandag 1. juli 2013

BY THE SEA...

...ON BEAUTIFUL 
GOTLAND


Et idyllisk nybygd feriehus i hvitpusset mur, med klare assosiasjoner til middelhavet, men dette huset ligger på den naturskjønne øya Gotland i Østersjøen. 
Terrassen i hvitpigmentert betong er med på å understreke middelhavsfølelsen.Huset er lyst og luftig med hvite gulv ,tak og vegger. Det finnes ingen dører inne i huset bortsett fra glassdører inn til badet. Til og med dørene ut til terrassen kan dras helt bort slik at skille mellom inne og ute viskes ut 
Soverommet og stuen er innredet i hvitt med innslag av havets blå toner som passer fint i et sommerhus ved sjøen. Jeg liker spesielt godt at det ikke er tatt i bruk noen av de forutsigbare maritime effektene for å skape den rette stemningen ;-)På badet er det også brukt betongpuss, og den fine rullesteinen på gulvet understreker sommerhusfølelsen.


// Images: Via //

Naturen på Gotland skal være helt magisk, maten er kortreist og laget med lidenskap for rene råvarer. Det kryr av arkitekturperler, kunsthåndverk, historie og god atmosfære som man må få med seg! ;-) Derfor står denne øya høyt på listen over reisemål for meg, og jeg bor veldig gjerne i et sommerhus som på bildene over ;-)


Ha en fin ny uke, og nyt ferien de som har det :-)High up on my list of places to visit is the island Gotland in the Baltic sea.
Magic light and nature, local fresh food made with passion for clean and organic commodities, art, arcitecture and a unique atmosphere are things to discover on this island.
And while visiting I would love to stay in a summer house just like the one in the pictures above. ;-) 
Clean white rooms, light and airy feel with hints of blue to make it a perfect seaside retreat.
And I love the pebbles on the bathroom floor. They enhances the seaside atmosphere of this house.


Therese
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar