tirsdag 8. januar 2013

PÅ KONTORET..

..hjemme.

Kreative tanker tar jo ikke så stor plass i et rom;), så da får jeg klare meg med mitt lille hjørne i kjelleren så lenge vi bor litt smått :-)Det er viktig for meg at omgivelsene jeg jobber i gir meg påfyll og inspirasjon. Jeg har jo skapene fulle av magasiner og bøker, men finner jeg noe som skiller seg ut, gir meg en spesiell følelse eller bare er vakkert og inspirerende, så river jeg det ut og fester det på veggen over arbeidsbordet mitt. Veggen forandrer stadig uttrykk utfra hvilke prosjekter jeg jobber med.


Friske blomster er jeg avhengig av i hele huset. Disse nydelige kirsebærgreinene gir en forsmak på våren allerede i januar.


Jeg har festet en stor MDF plate på veggen. Denne maler jeg ved behov eller når jeg ønsker forandring.
På platen har jeg festet et klaffebord og en bildelist. Dette skader ikke veggen bak, siden alt er festet i mdf platen;) Den mobile og praktiske stigehyllen fra Åhlens lener seg stabilt til veggen uten å festes med skruer.


Til slutt må jeg si tusen takk for fine ord og hyggelig feedback i kommentarfeltet i går, jeg blir så glad når dere legger igjen en hilsen :-) Hadde til og med besøksrekord! Så gøy for en nystartet blogger!

Fortsatt fin tirsdagskveld!
5 kommentarer:

 1. Så fin blogg du har Therese! Du er flink! Klem fra Marielle

  SvarSlett
 2. Kjempelekkert!
  Klem, Trude

  SvarSlett
 3. Fast,daglig leser!:) du er så flink :) henter masse inspirasjon herfra :)

  SvarSlett
 4. Superfin blogg! Jeg er din nyeste følger for øyeblikket. ;)

  Super onsdag ønskes deg.

  Klem fra nord*

  SvarSlett
 5. Nydelig kontor og med kreative løsninger som jeg liker godt! Nok et flott innlegg her hos deg! Nydelige bilder! Hilsen ny fast følger;)! Klem

  SvarSlett